Carrera GO!!! Action Pack - udvidelsesæt med stunthop til din bilbane

Lowest price at PriceRunner

Carrera RC-legetøj - biler, bilbaner og køretøj

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC. Biler, fjernstyrede bilbaner, helikopter og quadcopter - oplev spænding med ægte bilkøring i dit eget hjem. Carrera giver dig spændende leg, som kræver færdigheder som håndterer fart og hurtige afgørelser. Bilerne fra Carrera er underlagt de samme fysiske love som racerbiler og sportsbiler af fuld størrelse. Der er ingen øvre aldersgrænse for leg med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tværs af generationer i flere årtier.

Generationer med forældre og børn elsker fortsat konkurrence med højt pres og spændende kørsel. Utallige produktinnovationer og nyudvikling sikrer at hvert Carrera-løb bliver en mindeværdig anledning.

Vores pris: 183,-
På lager
SKU
06216-168
   

Med denne seje action pakke fra Carrera GO!!!, kan din bilbane og yndlingsbiler køre om kap med mere spændende udfordringer. Denne pakke består af et hop, en landingsrampe og 6 lige sektioner, hver 34,2 cm lang. Du kan udvide din bilbane med hele 2 meter og give variation til duellerne. Banedelene er i 1:43 skala, perfekt til Carrera GO!!! bilbane, og passer også til Carrera GO!!! Plus og Carrera Digital 143 bilbaner. Tør du tage en runde i høj hastighed og prøve hoppet?

Indeholder:

  • 1 hop
  • 1 landingsrampe
  • 6 lige banedele

Detaljer:

  • Mål banedele: 34,2 cm
  • Målestok: 1:43
  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Passer til bilbanerne: Carrera GO!!!, Carrera GO!!! Plus og Carrera Digital 143, disse bilbaner medfølger ikke, sælges separat!

Produktdetaljer
Model20071599
EAN4007486715998
MærkeCarrera
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.