Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Clementoni Coding Lab - programmerbar krokodille-robot

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 334,-
På lager
SKU
09195-75
   

Denne søde, programmerbare krokodille hjælper børn til at tage deres førske skridt ind i kode-universet. Med 15 forskellige kodebrikker, som kan placeres på krokodillens ryg, kan du bestemme hvad krokodillen skal gøre, eller hvordan den skal opføre sig. Placer de forskellige brikker på krokodillens ryg og tryk OK. Krokodillen Coko kan programmeres til at sove, svømme eller blive bange. Coko kan genkende den magnetiske mad som følger med, og han reagerer når han kommer i nærheden af den.

Med Coko vil børn lære det get grundlæggende princip bag enhver programmering og robotics teknologi, på en enkel og sjov måde. Coko træner og hjælper børn til at udvikle sin fantasi, kreativitet og logiske tænkning. Samtidig giver den en tidlig og sjov indføring i teknologiens verden.

Indeholder:

  • 1 Clementoni Coding Lab programmerbar krokodille-robot
  • 15 kodebrikker
  • 1 magnetisk mad

Detaljer:

  • Mål: 31 x 12 x 9 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model78385
EAN8005125783854
MærkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.