Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Alga 101 eksperimenter elektro - videnskabssæt til børn

Lowest price at PriceRunner

Alga spil og videnskabssæt

Alle kan finde mindst ét spil fra Alga som de kan lide. Alga producerer spil som passer til alle aldre, interesser og geografi. Spillene fra Alga varierer fra klassiske brætspil, strategispil, rejsespil, havespil, elektroniske spil, hobby- og videnskabsspil og meget mere. Spillene og videnskabssættene fra Alga fjerner grænsen mellem generationer, og opgaver og udfordringer tager udgangspunkt i virkelige situationer. Alga spil er beregnet til at blive spillet sammen, de udfordrer og lader børn (og voksne) lære sig ny kundskab!

Vores pris: 241,-
På lager
SKU
895
   

En af vores mest solgte! Udforsk - leg - lær! Alga 101 har spændende eksperimenter til de nysgerrige og de som elsker at lære nye ting. Indeholder alt fra konstruktion til magnetisme og elektricitet.

Med Alga kan du udforske optiske illusioner, ballon- og sæbeboble eksperimenter, lære om vand, luft, farve, kemi i køkkenet og meget mere, og det kan være smart at få lidt hjælp af en voksen.

Indeholder:

  • Alga 101 eksperimenter elektronik - videnskabssæt til børn

Detaljer:

  • Mål: 43,1 x 5,9 x 25,2 cm
  • Batteribehov: 1 x 9V-batteri (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model25615000
EAN7070398036601
MærkeAlga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.