Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Clementoni High Quality Collection puslespil - det skæve tårn i Pisa - 1000 brikker

Lowest price at PriceRunner

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 87,-
Få tilbage på lager
SKU
09195-109
   

Clementoni High Quality Collection puslespil med 1000 brikker har et smukt motiv af det skæve tårn i Pisa. Puslespillet er en del af Clementonis højkvalitets puslespilsserie og er velegnet til ældre børn, der er mere avanceret i at lægge puslespil og som har øje for detaljer. Clementoni laver puslespil af høj kvalitet, både i billedkvalitet, men også i materiale. Puslespilsbrikkerne er robuste, præcise og lavet af genbrugspap.

Indeholder:

  • Clementoni High Quality Collection puslespil - det skæve tårn i Pisa

Detaljer:

  • Antal brikker: 1000
  • Mål færdig puslet: 67 x 50
  • Motiv: det skæve tårn i Pisa
Produktdetaljer
Model39455
EAN8005125394555
MærkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.