Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger puslespilsmåtte til 300-1500 brikker - 110x66 cm

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 165,-
På lager
SKU
08184-22
   

Ravensburgers praktiske puslespilsmåtte gør det enkelt at flytte puslespillet, selv om at du ikke er færdig med det endnu. Begynd på puslespillet på måtten, for at kunne rulle det sammen til opbevaring, eller flytte på det.

Et praktisk opbevaringssystem til både ufærdige og færdige puslespil. Den unikke plastiktube giver ekstra stabilitet og er enkel at rulle. Måtten er i filt og sørger for at dine brikker holdes på plads.

Indeholder:

  • 1 puslespilsmåtte i filt
  • 1 plastiktube
  • 2 elastikker til sikring

Detaljer:

  • Mål: 110 x 66 cm
  • Passer til puslespil med op til 1500 brikker
Produktdetaljer
Model179565
EAN4005556179565
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.