Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger puslespilsmåtte til 1000-3000 brikker - 100x150 cm

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 233,-
På lager
SKU
08184-23
   

Ravensburgers praktiske puslespilsmåtte gør det enkelt at flytte dit puslespil, selv om at du ikke er færdig med det endnu. Begynd puslespillet på måtten og hvis du skal flytte det, placerer du den oppustelige tube på enden og ruller det sammen. Brug elastikkerne i hver endre, for at sikre at den ikke rulles ud igen når du flytter den.

Indeholder:

  • 1 puslespilsmåtte i filt
  • 1 oppustelig tube
  • 3 elastikker til sikring

Detaljer:

  • Mål: 100 x 150 cm
  • Passer til puslespil med op til 3000 brikker
Produktdetaljer
Model179572
EAN4005556179572
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.