Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dantoy stort køkkensæt 100 dele

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 432,-
Få tilbage på lager
SKU
12866
   

Med Dantoys store køkkensæt kan du lave middag, invitere til teselskab og bage - alt kun ved brug at ét sæt. Køkkensættet består af hele 100 dele, og børn vil elske at have sine helt egne redskaber når de skal diske op med et lækkert måltid indendørs, i haven eller i sandkassen. Størrelsen på dette sæt gør det også specielt godt egnet til brug i børnehaver.

  • Svanemærket
  • Kan vaskes i opvaskemaskine
  • Tåler mikrobølgeovn

Indeholder:

  • 1 Dantoy køkkensæt med 100 dele

Detaljer:

  • Antal dele: 100
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model6945
EAN7040699994153
MærkeDantoy
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.