Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy lastbil med låsemekanisme på anhænger - 30 cm

Lowest price at PriceRunner

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 119,-
På lager
SKU
03205-53
   

Stor lastbil med tiplad. Anhængeren er udstyret med en låsemekanisme til læssing af sand og andre materialer. Tip ladet bagover og åben lågen for at tømme ladet. Denne farveglade lastbil fra Dantoy, er det perfekte legetøj til sandkassen, men kan selvfølgelig også bruges inde. Lastbilen kan leges med alene, eller sammen med andre biler og udstyr fra Dantoy (sælges separat). Lastbilen med tiplad er lavet af svanemærket plast og er både holdbar og robust.

Indeholder:

  • 1 Dantoy lastbil med tiplad

Detaljer:

  • Mål: 30 cm (L)
  • Svanemærket
  • Kan vaskes i opvaskemaskine
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model2289
EAN5701217022896
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.