Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy traktor med frontlæsser - 30 cm

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 103,-
På lager
SKU
03205-50
   

Denne flotte traktor er hele 30 cm lang og vil gerne med en tur i sandkassen, eller med ud og køre! Skovlen kan vippes op og ned og traktoren er lavet i svanemærket plast. En solid, slidstærk og kraftig traktor med frontlæsser, som er super til leg i sandkassen. Fyld skovlen med sand og kør den til den ønskede lokation. Megasjovt!

Indeholder:

  • Dantoy traktor med frontlæsser

Detaljer:

  • Mål: L30 cm
  • Svanemærket
  • Kan vaskes i opvaskemaskine
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i solidt plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer, og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

BEMÆRK: Andre Dantoy legesager og køretøjer kan købes separat!

Produktdetaljer
Model2129
EAN5701217021295
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.