Dantoy legetøjsservice - tekande med kopper og sukkerskål

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 97,-
På lager
SKU
17585
   

Te-sættet fra Dantoys My Little Princess-kollektion opmuntrer til kreativ rolleleg, hvor barnet kan lade som om at de serverer te og småkager til dukkerne og bamserne, eller til familie og venner. Te-sættet kan vaskes i opvaskemaskinen, og kan både bruges inde og ude i haven eller i sandkassen.

Indeholder:

  • Dantoy My little princess te-sæt i 17 dele

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i solidt plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer, og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model4398
EAN5701217043983
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.