Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dantoy spand i klar plastik med farvet hank - assorteret - 14 cm

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 49,-
På lager
SKU
3805
   

Spanden fra Dantoy passer til både sandkassen og til stranden, og er den perfekte krabbespand. Gennem den klare plastikspand, kan du studerer krabberne, fiskene og regerne. Studer havlivet i spanden, eller brug spanden til at lave et flot sandslot. Hvilken farve du får på hanken, bliver en sjov overraskelse.

Indeholder:

  • 1 Dantoy spand i klar plastik med farvet hank - assorteret

Detaljer:

  • Sælges enkeltvis
  • Mål: 14 cm høj
  • Svanemærket
  • Kan vaskes i opvaskemaskine
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

BEMÆRK: Spandene bliver pakket tilfældigt og baseret på tilgængeligt sortiment. Købes der flere vil der blive pakket forskellige farver, så langt lageret rækker

Produktdetaljer
Model1314
EAN5701217013146
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.