Disney Minnie Mouse fjernstyret scooter med Minnie-figur og Figaro - pink - 16 cm

Lowest price at PriceRunner

Disneys Mickey og Minnie Mouse

Mickey Mouse har eksisteret siden 1928 og er måske Disneys mest kendte karakter, og alle børn har et forhold til denne charmerende karakter. Mickey Mouse dukker ofte op sammen med sin kæreste Minnie Mouse, og sammen med hunden Pluto og Fedtmule tager de på mange spændende eventyr. Opdag en magisk samling af legetøj, rejseartikler, kufferter med Mickey og Minnie Mouse.

Vores pris: 286,-
På lager
SKU
06223-1
   

Kør rundt med din helt egen fjernstyret variant af Disnets berømte karakter Minnie Mouse. Den fjernstyrede scooter med sidevogn måler 16 cm og kommer i pink med lilla og hvide detaljer, der matcher Minnies outfit. På det lyserøde styr er der en smuk sløjfe, der matcher Minnies hårbøjle. Ved Minnies side i den lille sidevogn sidder den trofaste kat Figaro, som altid er med hende på hendes eventyr.

Det er måske Minnie, der sidder ved styret, men det er dig, der bestemmer, hvor du skal hen ved hjælp af den letmanøvrerede, bærbare fjernbetjening. Tag Minnie og Figaro med på en tur, du sent vil glemme. Du kan køre fremad, baglæns og dreje til begge sider.

Indeholder:

  • Disney Minnie Mouse fjernstyret scooter
  • Minnie Mouse figur
  • Katten Figaro

Detaljer:

  • Mål: 16 x 11 x 12
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier og 2 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model253074002
EAN4006333079528
MærkeDisney Mickey og Minnie Mouse
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.