Educa Disney Princess Puslespil 100 brikker - Snehvide, Belle og Rapunzel

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinder

Disney Princess samler alle prinsesserne du kender fra Disneys mange prinsessefilm. Hver prinsesse har sit karakteristiske udseende og tøj, små venner og hjælpere, og evner som hjælper dem i kampen mod det onde. Disney Princess univers dækker en hel række af prinsesser og kvindelige heltinderm som Askepot, Snehvide, Ariel, Aurora, Tornerose, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Opdag en magisk verden sammen med Disneys prinsesser, og genskab scener og eventyr med figurer, figursæt, udklædning, dukker og tilbehør.

Vores pris: 114,-
På lager
SKU
02225-28
   

Educa puslespil med prinsessemotiv. Det har 100 brikker og måler 40 x 28 cm, når det er færdig. Puslespil er populært og en altopslugende hobby. Med Educa kan du lægge store eller små puslespil. Sværhedsgraden varierer fra nogle få til mange tusinde puslespilsbrikker. At lave puslespil er derfor en aktivitet, der passer til både store og små.

Puslespil er underholdende og lærerige og kan lægges alene eller sammen med familie og venner. For de allermindste kan puslespil være en god måde, at træne finmotorik og øje-hånd koordination.

Indeholder:

  • Educa Puslespil 100 brikker – Princesses

Detaljer:

  • Motiv: Disney Princess
  • Mål færdig puslet: 40 x 28 cm (HxL)
  • Antal brikker: 100
  • Sværhedsgrad: medium
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model17167
EAN8412668171671
MærkeDisney Princess
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.