Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dukker 8 til 80 cm, dukketøj og tilbehør

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 358

Page
per side

Dukker 8 til 80 cm, møbler, tilbehør og dukketøj der passer til

Hos os finder du et stort udvalg af dukker og dukketilbehør fra kendte mærker der byder på timevis med leg og underholdning for børn. Vælg mellem dukker i mange forskellige størrelser og dukker med flere forskellige funktioner. I denne kategori finder du både naturtro babydukker i tillæg til mindre dukker til kreativ leg på legerummet for børn i alle aldre. Find en blød og sød dukke til de allermindste, eller en interaktiv dukke til de ældre børn.

Vi har naturtro og realistiske babydukker sonm passer perfekt til rolle- og omsorgsleg. Flere af disse dukker er i tillæg interaktive og kan både mades, gå på toilet og snakke, noget som tilføjer det lille ekstra til legen. Disse dukker kan lære børn omsorg og give en ansvarsfølelse for sin egen lille dukkebaby.

I tillæg kan du også finde lidt mindre dukker som du kan lege med i dukkehuse, du selv kan indrette og style. Måske du hellere vil have minidukker, som du både kan udstille og lege med? Dukkeudvalget er stort, og du vil altid kunne finde noget spændende her, om du ønsker en enkeltstående dukke, et konkret tilbehør eller et helt legesæt som indeholder både dukker og tilbehør.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.