Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger Disney Frozen puslespil 100 brikker - Kristoff, Sven, Olaf, Elsa og Anna

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
10195-183
   

Dette puslespil har motiv fra filmen Disney Frozen 2, og har et billede af de 5 venner Elsa, Anna, Kristoff, Sven og Olaf. Puslespillet består af 100 brikker af den kendte Ravensburger kvalitet. Ravensburger puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er underholdende, og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger puslespil - Disney Frost 2

Detaljer:

  • Mål færdig puslet: 49 x 36 cm (LxH)
  • Antal brikker: 100
  • Motiv: Disney Frozen 2
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model128679
EAN4005556128679
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.