Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Fantus Krammebamse 26 cm - DR Minisjang

Lowest price at PriceRunner

Fantorangen og Fantus - alle børns yndlings fra børne-TV

Fantorangen og Fantus er de populære og sjove snabeldyr fra børne-TV på NRK og DR Minisjang. De sjove karakterer som lærer små børn om at børste tænder, være venner, sovesang, ikke være bange og meget mere. Sammen med sin bedsteven Eddi, finder Fantorangen på situationer som børn genkender og som de forstår, og hvis noget går galt er det ofte Eddi som får skylden. Lad børn genopleve glæden fra børne-TV serien om Fantorangen med Bamser, legetøj og spil, og se hvor hurtigt denne krammebamse bliver en favorit og barnets bedste ven.

Fantus og Fantorangen er søskende, og Fantus er blevet meget populær blandt de mindste børn.

Vores pris: 118,-
På lager
SKU
08205-37
   

Fantus er kendt fra børne-TV serien Minibørnene og Fantorangens verden, og ham og Fantorangen er søskende. Nu får du den lilla elefanten med ble som en god og blød bamse til de mindste børn. Bamsen er 26 cm og passer fra 0 mdr. og opefter.

Indeholder:

  • Fantus Krammebamse

Detaljer:

  • Højde: 26 cm 
  • Alder: fra 0 mdr.
Produktdetaljer
Model112051
EAN7027260020510
MærkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.