Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Fantorangen bamse - 25 cm

Fantorangen og Fantus - alle børns yndlings fra børne-TV

Fantorangen og Fantus er de populære og sjove snabeldyr fra børne-TV på NRK og DR Minisjang. De sjove karakterer som lærer små børn om at børste tænder, være venner, sovesang, ikke være bange og meget mere. Sammen med sin bedsteven Eddi, finder Fantorangen på situationer som børn genkender og som de forstår, og hvis noget går galt er det ofte Eddi som får skylden. Lad børn genopleve glæden fra børne-TV serien om Fantorangen med Bamser, legetøj og spil, og se hvor hurtigt denne krammebamse bliver en favorit og barnets bedste ven.

Fantus og Fantorangen er søskende, og Fantus er blevet meget populær blandt de mindste børn.

Vores pris: 136,-
På lager
SKU
1338-25
   

Fantorangen er en sjov lille fyr, som børn kender fra "Fantorangen's Verden" på DR Minisjang. Fantorangen er altid igang med nye projekter, enten alene eller sammen med Pivi eller Fantus. Denne krammebamse er blød og god at hygge med, og den kan både være med på tur, eller bo i sengen. Fantorangen er specielt populær blandt de mindste børn.

Indeholder:

  • 1 Fantorangen bamse

Detaljer:

  • Mål: 25 cm høj
Produktdetaljer
Model112008
EAN7027260020084
MærkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.