Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Dyrefigurer - heste, gårdsdyr, vilde dyr, dinosaurer og enhjørninger

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 392

Page
per side

Dyrefigurer af heste, gårdsdyr, vilde dyr, dinosaurer og eventyrdyr

Dyr er spændende skabninger, og i denne karegori kan du finde dyrefigurer og figursæt med dyr som lader børn leve sig ind i en verden omgivet af dyr fra alle verdensdele, nulevende dyr, forhistoriske dyr og fantadidyr. Har barnet et yndlingsdyr kan det aldrig gå galt med en figur at det dyr, som de kan lege med.

Lad børn lege med kendte og mindre kendte dyr fra savannen, skoven, havet eller fra bondegården, eller søg i vores udvalg af dinosaurer, drager og fantasidyr. Lad børn lære nye dyr at kende i tillæg til dyr de kender godt fra før, og lad dem skabe sine egne kreative historier og stunder med timesvis af sjov dyreleg. Det kan være hesten møder en løve, eller giraffen bliver bedste venner med en drage? Dinosauerne kommer måske tilbage og lever side om side med elgen og dyrene i skoven, og enhjørninger lever måske i flok i bjergene? Der er mange muligheder når børn bestemmer og skaber sine egne historier.

I denne kategori finder man enkeltstående dyrefigurer i tillæg til både figursæt med flere dyr i samme pakke, og figursæt med tillægsudstyr. Dyrene kommer i flere størrelser, udseender og udformninger, og nogen af dyrene er til og med interaktive, så at de egner sig ekstra godt til rolleleg. Elsker du dyr, så finder du helt sikker noget du kan lide her.

Lad børn lege at de er bønder på bondegården mens de skaber mange kreative historier med bondegårdsdyrene! Børn bliver let engageret af de kendte dyr fra gården, da dette er dyr man ofte har et forhold til eller har set før. Hos os finder du en masse forskellige figurer af gårdsdyr og husdyr som børn vil elske at lege med. Barnet har måske et yndlingsdyr? Om det er heste, køer, får, hunde, katte, høns, grise eller andre gårdsdyr som griber barnets interesse, vil man kunne finde gårdsdyr-figurer af høj kvalitet fra kendte mærker her.

Rejs langt tilbage i tiden og lev dig ind i en fængslende og spændende verden af dinosaurer, øgler og de første reptiler. Find på forskellige scenarioer med dinosaurer som Tyrannosaurus Rex, Therizinosaurus, Giganotosaurus, Spinosaurus og Velociraptor. Disse udryddet dyr buder på timevis med kreativ og fantasifuld leg. Lav din egen samling af disse interessante, forhistoriske dyr!

Der er noget helt specielt og majestætisk med vilde dyr, og det kan være fængslende at lære om det rige dyreliv udenfor de vi er vant til at se i hverdagen. Tag turen til junglen, til havets dyb, savannen eller dybt inde i skoven, og skab spændende historier med de vilde dyr. Børn vil elske at kunne tage til en eksotisk regnskov eller til iskolde polarområder på børneværelset med figurerne du finder i denne kategori. Her kan de lave sin helt egen fantasiverden. Det findes måske en jungle midt i Nordpolen, og isbjørne og aber leger side om side?

En enhjørning ser måske kun ud som en almindelig hest med et horn i panden, men en enhjørning er så meget mere end en hest. Se hvordan børn lader sig fascinere af disse smukke figurer, ofte dekoreret med lyse farver, glitter og glitrende sten. Sammen med smukke prinsesser, havfruer og fantasidyr er enhjørningen en central karakter i gamle historier og eventyr.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.