Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Gårdsdyr

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Mærke
Alder

Produkter 1-52 av 181

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 181

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Lad børn lege at de er bønder på bondegården mens de skaber mange kreative historier med bondegårdsdyrene! Børn bliver let engageret af de kendte dyr fra gården, da dette er dyr man ofte har et forhold til eller har set før. Hos os finder du en masse forskellige figurer af gårdsdyr og husdyr som børn vil elske at lege med. Barnet har måske et yndlingsdyr? Om det er heste, køer, får, hunde, katte, høns, grise eller andre gårdsdyr som griber barnets interesse, vil man kunne finde gårdsdyr-figurer af høj kvalitet fra kendte mærker her.

Figurerne i denne kategori kommer med fantastisk legeværdi, samtidig som at de er meget dekorative og er af meget høj kvalitet. Legefigurer formet som forskellige gårdsdyr giver barnet timevis med sjov rolleleg, hvor de kan lege bonde og genskabe situationer fra et typisk gårdsliv, eller så kan du se børn skabe helt nye eventyr med dyrene. Der er mange muligheder, om man vil have en traditionel bondegård med flere dyrearter, ønsker at skabe et ridecenter eller har en drøm om at være dyrlæge eller bonde.

I denne kategori finder man både enkeltstående gårdsdyr-figurer og flere dyrefigurer fra bondegården i et og samme legesæt. Nogen figursæt indeholder i tillæg ekstra udstyr for mere kreativ leg, og du er måske heldig og finder et interaktivt dyr med funktioner som lys, lyd og bevægelse, du gerne vil have?

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.