Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Vilde dyr

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Mærke
Alder

Produkter 1-52 av 103

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 103

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Der er noget helt specielt og majestætisk med vilde dyr, og det kan være fængslende at lære om det rige dyreliv udenfor de vi er vant til at se i hverdagen. Tag turen til junglen, til havets dyb, savannen eller dybt inde i skoven, og skab spændende historier med de vilde dyr. Børn vil elske at kunne tage til en eksotisk regnskov eller til iskolde polarområder på børneværelset med figurerne du finder i denne kategori. Her kan de lave sin helt egen fantasiverden. Det findes måske en jungle midt i Nordpolen, og isbjørne og aber leger side om side?

I tillæg til vilde dyr som trasker på land, som løver, tigre, elefanter, isbjørne, ulve og andre vilde dyr og rovdyr fra alle verdens kroge, er der også flere vilde skabninger som lever i vand. Tag turen til havets dyb for at opleve en spændende verden af fisk, dyr og andre skabninger som lever under vand. Her finder du et stort udvalg af havdyr som fisk, skildpadder, hvaler, krokodiller og andre dyr og skabninger som tilbringer store dele af sit liv i eller ved vand.

De vilde figurer i denne kategori findes både som enkeltstående figurer, i tillæg til figursæt med flere dyr i samme pakke. Nogen figursæt kommer også med ekstra udstyr for mere underholdning. Tag din safarihat eller dykkermaske på og udforsk det vilde dyrerige!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.