Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Hape Baby Einstein legetog i træ med dyr

-33%
Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Kampagnepris 140,- Før pris: 208,-
33%
Du sparer: 68,-
På lager
SKU
01192-92
   

Lad barnet bruge fantasien og forestille sig at de er konduktører på Hape Baby Einstain legetog i træ. Se hvordan barnet vælger at sætte de farverige dele sammen. Toget er fyldt med Baby Einstein passagerer, og opmuntrer til underholdende rolleleg. Lad barnet forsøge at stavle og balancere de forskellige dele, farver og forme. Baby Einstein toget fra Hape er lavet af solidt træ, og giver mange timer med underholdende leg.

Indeholder:

  • 1 Hape Baby Einstein legetog

Detaljer:

  • Mål æske: ca. 44 x 8 x 11 cm
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
Model800809
EAN6943478024922
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.