Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape Quadrilla Race to the Finish - kuglebane i træ - 58 dele

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 273,-
På lager
SKU
06183-72
   

Byg din egen kuglebane med dette Hape Quadrilla Race to the Finish-kuglebanesæt, og se om kuglen kan finde vejen gennem banen. Den lille kuglebane i træ fra Hape indeholder 58 dele, som du kan bygge din egen bane med, inkluderet en vindmølle og en virvel-skakt. En Quadrilla-bane består af klodser, skinner og andet tilbehør, der gør at kuglerne ruller af sig selv. Du bygger banen og lader kuglerne trille igennem de farverige klodser, der alle har forskellige funktioner.

Med udgangspunkt i barnets alder, bestemmer man selv hvor mange niveauer man vil bygge og hvor avanceret man ønsker at sætte det op. Der medfølger instruktioner til forskellige måder at bygge på. Sættet kan også kombineres med andre Hape Quadrilla sæt (sælges separat).

Indeholder:

  • Hape Quadrilla Race to the Finish kuglebane

Detaljer:

  • Antal dele: 58
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kuglebaner, sælges separat

Produktdetaljer
ModelE6021
EAN6943478021099
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.