Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape puttekasse og træklegetøj i træ - snegl

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 187,-
På lager
SKU
14341
   

Denne søde snegl fra Hape har et sneglehus fuld af træklodser, som du kan trække efter dig. Du kan gøre lasten lettere ved at fjerne den farverige puttekasse, for sneglen kan rulle afsted uden den. Legetøjet er at træ og kombinerer puttekasse og træklegetøj til udvikling af motoriske færdigheder, sander og formgenkendelse. Trælegetøj fra Hape er af høj kvalitet, enkel udførelse og i dejlige farver. 

Indeholder:

  • 1 Hape træklegetøj
  • 1 puttekasse
  • 3 klodser

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 x 11 x 19 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelE0349
EAN6943478008816
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.