Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hape Quadrilla The Cyclone kuglebane i træ - 198 dele

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 862,-
Få tilbage på lager
SKU
10172-167
   

Byg din egen kuglebane, og se om kuglerne kan finde vejen gennem banen. Quadrilla the Cyclone kuglebane fra Hape er den ultimative kuglebane, med to spiraltrakter, kurvede skinner og kraftforstærkende acceleratorer som byder på fart og spænding.

Sættet inspirerer byggere til at designe imponerende baner og er det perfekte STEM-legetøj, som giver børn forståelse for principperne for rum, videnskab og teknologi.

Indeholder:

 • Hape Quadrilla kuglebane med 102 dele
 • 100 klinkekugler
 • 1 bomuldspose

Detaljer:

 • Mål æske: 62 x 14 x 34 cm
 • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kuglebaner, sælges separat!

  Produktdetaljer
  Model5810
  EAN6943478007802
  MærkeHape
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.