Harry Potter Wizarding World elektronisk Fordelingshat - med 15 sætninger og ansigtsbevægelser

Lowest price at PriceRunner

Harry Potter - en verden af heksekunster og troldmandskab

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 483,-
På lager
SKU
04216-131
   

Find ud af hvilket Hogwarts kollegie du hører til med den talende fordelingshat. Harry Potter Wizarding World interaktiv Fordelingshat med ansigtsbevægelser, lyde og sætninger - Hvilket Hogwarts kollegie bliver dit?

Denne hat fra Harry Potter Wizarding World kommer med 15 sætninger, autentiske detaljer og ansigtsbevægelser - perfekt til unge hekse og troldmænd. Genskab den ikoniske valgceremoni fra det første år på Hogwarts. Placer hatten på dit hoved, og den vil automatisk reagere. Øjenbryn, hoved og mund vil bevæge sig, når den beslutter sig og reklamerer for Hogwarts-kollegiet til brugeren. Ender du i Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff eller Slytherin?

Tryk på knappen på kanten af hatten for at høre flere ord og sætninger. Når dit kollegie er afsløret, kan du bruge din fantasi og skabe dine egne magiske eventyr inspireret af Harry Potter Wizarding World. Tag din egen Fordelingshat med hjem, og opdag dit Hogwarts kollegie.

  • Harry Potter Wizarding World elektronisk Fordelingshat med lyde og bevægelser
  • Fund ud af hvilket Hogwarts kollegie du tilhører ved hjælp af hatten
  • Med komplette ansigtsbevægelser og autentiske detaljer
  • Perfekt gave til Harry Potter fans fra 5 år og opefter

Indeholder:

  • Harry Potter Wizarding World Fordelingshat

Detaljer:

  • Mål: 30,5 x 30,5 x 20,3 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkluderet)
  • Sprog: engelsk, fransk
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model6061830
EAN778988397619
MærkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.