Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Hobbyæsker, hobbysager og kreative sæt

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 74

Page
per side

Lær at perle, sy, dekorere og anden kreativ leg med hobby- og DIY-sæt

Start dit nye kreative projekt med et hobbysæt, hvor du laver smykker og armbånd, syr, farvelægger, former eller dekorerer. Vi har alt, hvad du skal bruge til dine projekter, hobbysæt med instruktioner eller sæt, der giver dig mulighed for at udfordre dine kreative evner, og som giver dig mulighed for at bruge din fantasi. Hobbyæsker og kreative sæt er især sjovt at lege med, når du har brug for spændende indendørsaktiviteter, som du kan lave alene eller sammen med andre. Hoppyæsker, kunstsæt, hobbysæt, byggesæt med mursten til frit byggeri eller efter instruktioner eller æsker proppet med farverigt tilbehør tilskynder til kreativ leg, hvor fantasien får frit spil.

Leg med hobbyæsker og kreative sæt gør det muligt at udtrykke sig gennem kreative aktiviteter, der udover at udfordre fantasien og kreative færdigheder, giver god træning af finmotorik, genkendelse af former og farver og øvelse i øje-hånd koordination, samtidig med at du leger og har det sjovt!

Vil du lære at trylle med kort, få lommetørklædet til at forandre farve eller trække en kanin op af hatten? Så er du kommet til det rigtig sted! Lær at trylle, skabe imponerende illusioner og fortryl dit publikum med spændende tricks, som du finder i et tryllesæt. Lær dig trylletricks som ingen andre kan, og overraske dit publikum når de mindst venter det.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.