Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Hot Wheels 10 pak med metalbiler - med 1 eksklusiv bil

Hot Wheel legetøjsbiler, bilbaner og garager - tager du udfordringen?

Legetøjsbiler, stuntbiler, bilbaner og garager fra Hot Wheels med en række spændende funktioner, forskellige detalljer, biler med næsten magiske evner og meget mere - tag det fartfyldte eventyr med ind på børneværelset. Bilerne fra Hot Wheels kommer i alle farver, størrelser og med forskellige funktioner som gør legen endnu mere spændende. Tag i brug det enorme udvalg af biler, baner, garager, legesæt og tilbehør, og inviter venner og familie på spændende leg. Tager du udfordringen?

Vores pris: 122,-
På lager
SKU
05195-172
   

Hot Wheels bilerne har været og er en favorit blandt samlere, bilentusiaster og race-fans i alle aldre. Her får du 10 forskellige og unikke metalbiler fra det populære mærke i 1:64 skala, med en eksklusiv bil. Samle dine favoritter og byt med venner. Perfekt gave til børn og samlere.

Indeholder:

  • 10 Hot Wheels biler

Detaljer:

  • Mål bil: 1:64 skala
  • Materiale: Metal og plastik 
  • Alder: fra 3 år 

BEMÆRK: Udvalg af biler kan variere fra pakke til pakke!

Produktdetaljer
Model54886
EAN074299548864
MærkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.