Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Hot Wheels Mega Red Hauler - transportbil med plads til 50 biler

Hot Wheels bilbaner, legetøjsbiler og parkeringshuse

Legetøjsbiler, stuntbiler, bilbaner og garager fra Hot Wheels med en række spændende funktioner, forskellige detalljer, biler med næsten magiske evner og meget mere - tag det fartfyldte eventyr med ind på børneværelset. Bilerne fra Hot Wheels kommer i alle farver, størrelser og med forskellige funktioner som gør legen endnu mere spændende. Tag i brug det enorme udvalg af biler, baner, garager, legesæt og tilbehør, og inviter venner og familie på spændende leg. Tager du udfordringen?

Vores pris: 248,-
På lager
SKU
04205-64
   

En stor transportbil fra Hot Wheels med plads til 50 biler. Denne seje redningsbil fra Hot Wheels kan justeres, så den kan transportere mange biler, og der er plads til hele 50 Hot Wheels-biler i en skala 1:64 i de seks udvidelige niveauer. Førerhuset kan også åbnes for to ekstra parkeringspladser, og det gennemsigtige sidepanel kan også åbnes, så du kan opbevare dine ekstra specielle biler et særligt sted.

Bagerst på lastbilen er der en rampe, der kan kobles til andre Hot Wheels City sæt (andre sæt sælges separat) for at skabe unikke og større legemuligheder. Tag hele bilsamlingen med dig, uanset hvor du går med hjælp fra Hot Wheels Mega Red Hauler.

Denne stilfulde transportbil byder på spændende og fantasifuld leg og er fantastisk til opbevaring af dine Hot Wheels metalbiler.

  • Med plads til 50 Hot Wheels biler i 1:64 skala

Indeholder:

  • Hot Wheels Mega Red Hauler - transportbil 

Detaljer:

  • Mål: 44 x 8 x 13 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Hot Wheels småbiler medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
ModelGHR48
EAN887961800517
MærkeHot Wheels
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.