Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Realistic Gator Ride-on - oppusteligt alligator-badelegetøj - 170 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 118,-
Udsolgt
SKU
22489

Gør vandlegen endnu mere sjov og spændende med denne realistiske, oppustelige alligator fra Intex. Realistic Gator Ride-on badelegetøjet har to solide håndtag foran, så man kan sidde på alligatoren på en tryg måde. Alligatoren er så realistisk, at det kan se ud som om at man svømmer med ægte, vilde alligatorer. Tag denne grønne og realistiske, men venlige, alligator med på dit næste bassin- eller strandeventyr.

Indeholder:

  • Intex Realistic Gator Ride-on - oppustelig aligator
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål: 170 x 86 cm
  • Maksvægt: 40 kg
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal altid bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model57551NP
EAN6941057402987
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.