Intex Double Quick III Hi-Output håndpumpe med 3 mundstykker - 48 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 122,-
På lager
SKU
434
   

Intex Hi-Output pumpen, er en solid og praktisk håndpumpe til hurtig oppustning af oppustelige produkter. Pumpen er 48 cm høj og kommer med forskellige dyser, så den kan bruges i de fleste situationer, hvor du skal bruge en god pumpe. Den er praktisk at tage med på tur, har et behageligt håndtag at holde i og kan pumpe luft begge veje. Denne pumpe kan bruges til de største bassiner, fordi den giver meget kraft.

Intex Hi-Output pumpen er en solid og praktisk håndpumpe for rask oppblåsing av oppblåsbare produkter. Pumpen er 48 cm høy og kommer med forskjellige dyser slik at den kan brukes i de fleste situasjoner der du trenger en god pumpe. Den er praktisk å ta med på tur, har et behadelig håndtak å holde i, og kan pumpe luft begge veier. Denne pumpen kan fint brukes til de aller største bassengene fordi den gir mye effekt.

Indeholder:

  • Intex Hi-Output pumpe
  • 3 forskellige mundstykker til forskellige tilkoblinger

Detaljer:

  • Mål: 48 cm
Produktdetaljer
Model68615
EAN6941057466156
MærkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.