Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Fun Mask dykkermaske krabbe - 3-8 år

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 86,-
På lager
SKU
11195-53
   

Gør dykkeroplevelsen sjov for dine børn. Med Intex Fun Masks kan til og med de mindste være med i vandlegen. Dykkerbrillerne er designet som en krabbe og gør at børnene kan se klart under vand. Stroppen rundt hovedet, kan nemt justeres. Dette er det perfekte udstyr til alle børn, der elsker at bade.

Tag undervandsoplevelsen til nye højder, med sjovt udstyr fra Intex. Lad børn udforske og teste nye vandaktiviteter med denne seje dykkermaske, formet som en krabbe. Er det lidt uhyggeligt at dykke under vand, er det ikke sikkert det er lige så uhyggeligt, nu når barnet selv er en af havets beboere, nemlig krabben.

Sjove dykkerbriller med robust glas i polykarbonat.

Indeholder:

  • Intex Fun Mask dykkermaske krabbe

Detaljer:

  • Farve: orange krabbe
  • Latexfri
  • Materiale: polykarbonat
  • Alder: 3-8 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen

Produktdetaljer
Model55915/Krabe
EAN6941057408347
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.