Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Swim Center Family Lounge Pool - oppusteligt bassin med 4 sæder - 229 x 229 x 66 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 438,-
På lager
SKU
22504
   

Nyd sommer og sol med Intex Family Lounge bassin, der passer ind i de fleste haver. Bassinet er lavet af solide og kraftige materialer og holder 990 liter vand. Læn dig tilbage i en af de 4 sæder med rygstøtte, mens børnene leger og nyd sommeren i dette flotte oppustelige bassin.

Bassinet har 4 indbyggede sæder med rygstøtte, 2 kopholdere og indbygget afløbsventil. Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte bassinet på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før bassinet pustes op og placeres på det. Tag gerne bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex family lounge bassin
  • Reperationssæt

Detaljer: 

  • Mål: 229 x 229 x 66 cm
  • Kapacitet: 990 liter
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model56475NP
EAN6941057454757
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.