Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Min første pool - oppusteligt børnebassin med bamsemotiv - 17 liter

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 46,-
På lager
SKU
11195-33
   

Denne søde pool fra Intex med et fint bamsemotiv passer perfekt til de allermindste. Måske er det første gang den lille udforsker vandleg i haven? Så har dette bassin den perfekte størrelse. Bassinet består af 2 luftkamre som udgør 2 ringe, og i bunden af bassinet er der et sjovt motiv som gør legen ekstra sjov. Bassinet er 61 x 15 cm stort og rummer 17 liter vand.

Det anbefales at sætte det på et fladt sted, uden skarpe kanter og lignende. Sørg også for at underlaget rengøres før bassinet pustes op. Ta´ gerne bassinet ud af kassen og lad det ligge lidt i solen før det pustes op.

Indeholder:

  • Rundt bassin
  • Reparationssæt

Detaljer:

  • Mål: 61 x 15 cm (ØxH)
  • Motiv: bamse
  • 2 x luftkamre
  • Vandkapacitet: 17 liter
  • Alder: fra 1 år

BEMÆRK: Bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, men må købes separat! 

Produktdetaljer
Model59409NP
EAN6941057454092
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.