Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Solar Pool Cover - rundt overtræk til pool 457 cm

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 408,-
På lager
SKU
22502
   

Vil du bedre holde den behagelige temperatur i din pool, er et overtræk helt perfekt. Dette Solar Pool Coveret fra Intex, passer til runde pools på 457 cm i diameter, af typen Easy Set og runde rammepools. Trækket kommer i en praktisk taske, som man kan opbevare trækket i, når det ikke er i brug. Den varmeisolerende pooldug, er nem at bruge og hjælper til med, at holde på varmen i poolen, specielt ved brug af et varmeelement (sælges separat).

  • Passer til Easy Set og rammepools med en diameter på 457 cm
  • Anbefales at kombinere med et varmeelement (28684)

Indeholder:

  • Intex Solar Pool Cover - rundt overtræk
  • Opbevaringstaske

Detaljer:

  • Mål: 448 cm
  • Vægt: 3,1 kg

BEMÆRK: Varmeelement (28684) medfølger ikke, sælges separat

 

Produktdetaljer
Model28013
EAN6941057404493
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.