Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Play Goggles - svømmebriller med UV-filter - 3-8 år - turkis

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 33,-
På lager
SKU
1308-1-1-1
   

Har du et barn, der elsker at dykke og svømme under vand, er disse turkise Intex Play svømmebriller helt perfekte! Med disse turkise svømmebriller fra Intex, kan barnet trygt svømme, uden at få vand i øjnene og brillerne kan justeres så de kan tilpasses barnet. Brillerne beskytter barnet mod både vand og sol i øjnene, da de har UV-filter som sørger for at børn kan lege trygt i timevis i vandet.

Indeholder:

  • Intex Play svømmebriller med UV-filter

Detaljer:

  • Farve: turkis
  • UV-filter
  • Alder: 3 - 8 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen

Produktdetaljer
Model55602/Turkis
EAN6941057456027
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.