Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Sun Shade Pool - oppustelig bassin med soltag - 295 liter - gul

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 261,-
På lager
SKU
3913-1
   

Dette flotte Sun Shade bassin fra Intex har et praktisk soltag, så de mindste børn er beskyttet mod solen mens de bader. Taget kan nemt fjernes, hvis det ønskes. Bassinet er 157 x 157 x 122 cm stort og rummer 295 liter. Det oppustelige bassin er hvidt og gult med et sjovt søtema. Introducer børn fra 2 år for vandaktiviteter i haven med dette fine bassin. Børn elsker vand og hvad er nemmere end at tage ungerne med ud i haven for leg og sjov?

Det er enkelt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte det på et fladt sted, uden skarpe kanter og lignende. Sørg også for at underlaget rengøres før I puster bassinet op. Ta´ gerne bassinet ud af kassen og lad det udvide sig lidt i solen før det pustes op.

Indeholder: 

  • Oppusteligt bassin med aftagelige soltag
  • Reparationssæt
  • Afløbsventil

Detaljer:

  • Mål: 157 x 157 x 122 cm
  • Farve: gul og hvid
  • Alder: fra 2 år

BEMÆRK: Bruges under opsyn af en voksen. Pumpe sælges separat. Placer bassinet på fladt underlag!

Produktdetaljer
Model57470NP
EAN6941057402567
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.