Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Ultra XTR Premium Pool - rammebassin med sandfilterpumpe - 549 x 274 x 132 cm - komplet sæt

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 6 231,-
På lager
SKU
12182-2
   

Opdag den ultimative bassinoplevelse med Intex Ultra XRT Premium Pool bassin-pakke, med et 5,49 x 2,74 m stort bassin med sandfilterpumpe!

Denne pakke indeholder et rektangulært bassin, som måler hele 549 x 274 x 132 cm og som rummer 17 203 liter ved 90% kapacitet. Bassinet har en klassisk rektangulær form og et flot udseende, med mørkegrå udenpå og blå printfliser indeni. I tillæg medfølger der en underlagsmåtte, sandfilterpumpe, bassinovertræk og en sikkerhedsstige. Den komplette løsning med dette luksusbassin, har plads til hele familien eller vennerne, så det er bare at glæde sig til sommer og sol i egen have!

 • Kapacitet: 17 203 liter (v/90%)
 • Strømhastighed sandfilterpumpe: 4542 liter/t
 • Sandfilterpumpen kan også kombineres med Intex Krystal Clear saltvandssystem
 • Anbefales at tilsætte bakteriedræpende kemikalier i tillæg
 • Stilles på et fladt og jævnt underlag, der tåler vægten
 • Solid stålramme med ind- og udvendig pulverlak og easy lock-system

Sandfilterpumpen er et populært valg, for at holde bassinet rent, da det både er effektivt og nemt at vedligeholde. Sandet (sælges separat) skal udskiftes hvert 5. år og man kan for eksempel bruge Intex Glass Filter Media sand (29058, sælges separat). Pumpen kræver 8,5 kg af glasfiltersandet, eller 12 kg almindeligt sand. Pumpen kan også kombineres med et saltvandssytem for yderligere rensning (sælges separat).

Indeholder:

 • Rektangulært Utra XTR Premium bassin
 • 220-240V sandfilterpumpe (26644)
 • Sikkerhedsstige
 • Underlagsmåtte
 • Bassinovertræk
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Mål: 5,49 x 2,74 x 1,32 m (LxBxH)
 • Vandkapacitet: 17.203 liter (90%)

Intex Premium Pool er nem at sætte sammen og det tager ca. 60 min, at montere bassinet. Bassinrammen er af høj kvalitet, med pulverlakkeret stol, som forbedrer rustmodstanden, levetiden og stabiliteten i dit bassin. Forstærket bassinfolie i gulvet og væggene, giver høj stabilitet og lang levetid. Intex vandrevitaliseringsteknologi forbedrer bassinets cirkulation, filtrering og vandklarhed.

BEMÆRK: Dette bassin kan ikke graves ned! Sand, saltvandssystem, klor og lignende produkter medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model26356NP
EAN6941057413808
MærkeIntex
26356NP bassinpakke med alt af udstyr 26356NP bassinpakke med alt af udstyr

Med sandfilterpumpe og sikkerhedsstige 

Hold bassinet rent med sandfilterpumpen og gå trygt ind og ud af bassinet, ved hjælp af sikkerhedsstigen.

26356NP overtræk og underlag for bedre holdbarhed på bassinet 26356NP overtræk og underlag for bedre holdbarhed på bassinet

Beskyt din bassin

Placer bassinet på underlagsmåtten, på et fladt og jævnt underlag og brug overtrækket i det komplette sæt, når bassinet ikke bruges.

Slitesterkt 26356NP bassin i 3-lags PVC-materiale Slitesterkt 26356NP bassin i 3-lags PVC-materiale

Solidt materiale

Bassindugen er lavet af et solidt 3-lags super-tough PVC materiale, for god holdbarhed.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.