Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Pool Ground Cloth - Underlagsmåtte til bassiner - 472 x 472 cm

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 206,-
På lager
SKU
3898
   

Giv bedre beskyttelse til dit bassin med Intex Pool Ground Cloth underlagsmåtte, der måler 472 x 472 cm og passer til runde Intex Easy Set og rammebassiner med diameter op til 457 cm. Med denne måtte får du en tryggere og renere zone, der gør at du lettere undgår at tage jord og græs med op i bassinet, i tillæg til at det er med til at beskytte bassinet, ved at skabe et lag mellem jorden og bassinet. Husk alligevel at rydde underlaget for sten og andre hårde genstande, før du lægger trækket ned.

  • Passer til Easy Set og rammebassiner med diameter op til 457 cm

Indeholder:

  • Intex Pool Ground Cloth - underlagsmåtte

Detaljer: 

  • Mål: 472 x 472 cm
Produktdetaljer
Model28048
EAN6941057404059
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.