Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Solar Pool Cover - rektangulært varmebetræk til bassiner 732 x 366 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 447,-
På lager
SKU
12182-12
   

Nyd varmere vand og en længere svømmesæson med dette Solar Pool Cover fra Intex som passer til rektangulære rammebassiner på 7,32 x 3,66 meter. Betrækket kommer i en praktisk taske som man kan opbevare det i når det ikke er i brug. Den varmeisolerende bassindug er let at bruge, og hjælper til med at holde på varmen i bassinet. Det holder også dit bassin fri for snavs, insekter og andet affald som kan komme op i vandet når bassinet ikke er i brug.

  • Passer til rammebassiner på 732 x 366 cm

Indeholder: 

  • Varmebetræk
  • Opbevaringstaske

Detaljer:

  • Mål: 716 x 346 cm
  • Vægt: 5,1 kg
Produktdetaljer
Model28017
EAN6941057404530
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.