Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Klassisk domino spil - 28 brikker

Lowest price at PriceRunner

Vores pris: 88,-
På lager
SKU
20978
   

Klassisk Domino-spil med 28 brikker, der er meget sjovt at spille. Domino er et festspil, der normalt spilles af to personer. Spillerne har 5 eller 7 brikker på hånden, og baseret på en startbrik på bordet vil de bygge en række ved at placere brikker med lige mange øjne ved siden af hinanden. Spillerne lægger en brik ud ad gangen, og mangler du passende brikker, skal du trække fra de resterende brikker, indtil du har mulighed for at lægge ud.

Sådan fortsætter spillet, indtil en deltager vinder ved at skille sig af med alle sine brikker. Vinderen af runden får lige så mange point som summen af modstandernes resterende øjne. Hvis spillet er blokeret, fordi ingen har passende brikker, vinder spilleren med den laveste øjesum på sine resterende brikker. Et spil går normalt til 100 point.

Inneholder:

  • 28 domino-brikker

Detaljer:

  • Antal spillere: 1 eller flere
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model11122
EAN8422878200450
MærkeDamm Egmont
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.