Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Konfidence babywarma Mia våddragt til baby - 6-12 mdr.

Lowest price at PriceRunner

Konfidence - svømmeudstyr til børn

Konfidence Swimwear er en af Europas ledende leverandører af svømmeveste, våddragter, flydedragter og andet udstyr som er til hjælp når barnet skal lære sig at svømme, eller som skaber tryghed til første årene efter at barnet har lært at svømme selv. Produkterne er ikke beregnet som en erstatning for traditionel redningsvest, men som et værktøj til at lære at svømme. Konfidence svømmeudstyr skaber tryghed til børn i vand!

Vores pris: 186,-
Få tilbage på lager
SKU
04195-35
   

Børn elsker at bade, og denne våddragt fra Konfidence er perfekt til de aller mindste. Små børn har ikke samme evne til at holde på varme som os voksne, og denne dragt er lavet i neopren, som holder på varme og sikre at barnet ikke køles ned i vandet. Neoprenstoffet giver også et bedre greb for forældre i vandet. Stoffet giver UV-beskyttelse, hvor det dækker huden. Våddragten er nem at tage af og på med velcro. Våddragterne fra Konfidence kommer i sjove designs.

Indeholder:

  • Våddragt

Funktion:

  • Varmeførende
  • Giver et bedre greb
  • Beskytter mod solen

Detaljer:

  • Stof: 80% neopren 20% lycra
  • Alder: 6-12 mdr.

Produktdetaljer
ModelBWR25-12-18
EAN5060150982392
MærkeKonfidence
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.