Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Kubb i træ - havespil fra Tactic

Taktikspil, brætspil og udendørsspil for børn og voksne

Tactic er en af ​​Europas største udviklere og producenter af brætspil og udendørsspil til børn og voksne. Tactic producerer nogle af de mest populære børnespil, brætspil, familiespil, rejsespil, kortspil og udendørsspil. Spektret er bredt, og blandt Tactics' spil finder du klassiske spil, der er blevet spillet i generationer, og nye, spændende spil, der tager markedet med storm.

Vores pris: 171,-
På lager
SKU
03193-96
   

Det klassiske svenske udendørsspil i træ i en praktisk æske med håndtag. Kubb er et populært havespil, hvor du skal ramme trækubbe ved at kaste pinde på dem. Kast efter klodserne og kongen - men vær forsigtig! Du må ikke vælte kongen før de andre klodser ligger nede! Hvis du gør det, så vinder modstanderen. Dette spil er perfekt at sætte op i haven eller på stranden.

Indeholder:

  • 1 Tactic Kubb havespil

Detaljer:

  • Antal spillere: 2+
  • Spilletid: ca. 30 minutter
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model55135
EAN6416739551357
MærkeTactic
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.