Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Architecture 21042 Frihedsgudinden

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 630,-
På lager
SKU
05183-03
   

Skab en hyldest til en blanding af arkitektur og skulptur med LEGO® Architecture sættet 21042 Frihedsgudinden. USA's ikoniske symbol på frihed rager ca. 93 m. op over Liberty Island i New Yorks havn, hvor hun byder søfarende fra hele verden velkommen. Denne imponerende LEGO fortolkning er en virkelighedstro gengivelse af monumentets harmoniske blanding af skulptur og arkitektur og har en meget nøjagtig sokkel med skjolde, murstensdetaljer og søjlebalkoner. Den smukt udførte statue af Frihedsgudinden har flagrende gevandter, brudte lænker, 7-takket krone, ikonisk tavle og en hævet arm med en gylden fakkel. Modellen har et autentisk sandgrønt og beige farvetema samt flot navneplade og giver en yderst berigende byggeoplevelse til alle arkitektur-, rejse-, historie- og designentusiaster. Den er en ægte symbolsk udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret.

  • LEGO® Architecture fortolkning af det arkitektoniske vartegn Frihedsgudinden.
  • Meget nøjagtig sokkel med skjold- og murstensdetaljer, søjlebalkoner, samt statue af Frihedsgudinden med flagrende gevandter, 7-takket krone, ikonisk tavle og gylden fakkel.
  • Det medfølgende hæfte indeholder information om designeren, arkitekturen og historien bag bygningsværket (kun på engelsk og fransk; udgaver på andre sprog kan downloades fra LEGO.com/architecture).
  • LEGO® Architecture serien er en hyldest til verdens arkitektoniske mesterværker i LEGO form – perfekt til rejse-, arkitektur-, historie- og designentusiaster.
  • Nyd en behageligt udfordrende og berigende byggeoplevelse med dette LEGO® Architecture sæt.
  • Modellen er over 44 cm høj, 14 cm bred og 14 cm dyb.

Detaljer: 

  • Antal klodser: 1685
  • Mål: 44 x 14 x 14 cm (HxBxD)
  • Anbefalet alder: fra 16 år 
Produktdetaljer
Model21042
EAN5702016111859
MærkeLEGO
Autentisk og detaljeret firhedsgudinde med kappe, brudte lænker og 7-takket krone Autentisk og detaljeret firhedsgudinde med kappe, brudte lænker og 7-takket krone

Autentisk og detaljeret

Med flagrende kappe, brudte længer, 7-takket krone og mere.

Kompliseret og realistisk design med detaljeret sokkel Kompliseret og realistisk design med detaljeret sokkel

Indviklet og detaljeret

Detaljeret sokkel med skjolde, murstensdetaljer og søjlebalkoner.

Præcis farvetema i grøn og beige, med dekorativ navneplade Præcis farvetema i grøn og beige, med dekorativ navneplade

Autentisk farvetema

Sandgrønt og beige farvetema, samt flot navneplade.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.