Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO City

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Alder

Produkter 1-52 av 91

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

LEGO City - alt det du har brug for til at lave din egen by!

City er LEGOs mest populære byggekoncept og er, som navnet siger, et bykoncept. Det handler om at bygge alt som er i en by - biler, huse, køretøjer og meget mere.

I LEGO City finder barnet alt som det ser i sin hverdag, genskabt i ikoniske modeller som opmuntrer barnet til at skabe en by fuld af action, humor og charme. Her er alle hovedtemaerne som sikrer timevis med leg – fra politi- og brandvæsen til mange seje køretøjer og kendte bygninger som barnet vil have stor glæde af at bygge og lege med. LEGO City byder på detaljer som virkelig stimulerer fantasien og gør dette til en varieret verden. LEGO City er en legeverden, hvor alt er muligt, noget som gør barnets leg meget varieret og meget sjovere.

Lego City serien er hovedsageligt beregnet til børn i alderen 5-12 år!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.