Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Ninjago

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder

Træd ind i det spændende rige af LEGO NINJAGO med ninjaer og drager, hvor børnene kan træne sammen med Masters of Spinjitzu.

LEGO Ninjago byggesæt LEGO Ninjago byggesæt

Produkter 1-40 av 45

Page
per side

LEGO Ninjago - LEGO's populære serie med ninjaer og drager

Den utroligt populære LEGO Ninjago-serie er baseret på en populær TV-serie, hvor en modig gruppe ninjaer kæmper mod skurke, der vil ødelægge Ninjago City. LEGO Ninjagos team af ninjaer består af Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, og deres mentor Wu. Hver af dem indeholder egenskaber, med kræfter og skjulte våben som de bruger i kampen mod sine fjender. Ninjaerne beskytter også dragerne i kampen mod dragejægerne, og de samme drager er også gode transportmidler, hvor biler, køretøj og andre fartøjer ikke kommer frem. Kai, Lloyd, Cole, Zane, Jay og Nya kan alle håndtere drager, og flyver dem ind i kampen mod fjenden. Børn kan slå sig sammen med Wu, Zane, Nya, Jay, Lloyd, Kai og Cole i kampen og genskabe scener og historier fra filmen og serien med deres venner, hvilket gør dette til en social oplevelse.

Som med alt LEGO legetøj er konstruktion en del af det sjove med disse spændende og farverige sæt. Den perfekte inspiration til fantasifulde sind i udvikling. Dit barn vil nyde at bygge sættene og derefter udspille historierne i pakkerne. Der er endeløse eventyr at tage del i med drager, ninjatempler, minifigurer, våbenkøretøjer og bygninger. Kampen mellem godt og ondt er kommet til Ninjago City, vil de gode ninjaer være i stand til at bekæmpe de onde skurke og beskytte byens hemmeligheder og skatte?

LEGO Ninjago er optimal til børn mellem 5-10 år.

Tag turen til Ninjago by, og bevæg dig blandt palads, klostre og havneområde, og se hvad der befinder sig i de smalle gader eller om næste hjørne. Oplev en verden med ninjaer, drager og mytiske skabninger fra LEGO Ninjago. Ninjago er en spændende verden fra LEGO, hvor ninjaer kæmper mod onde kræfter, og hvor bygningerne kommer med spændende detaljer, design som er tro mod tema og mange forskellige kendetegn, som den ikoniske byggeklods er byggestenen. Byg din egen Ninjago By med bygninger og tilbehør fra LEGO Ninjago.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.