Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Ninjago

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Alder
Karakter

Produkter 1-52 av 62

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

LEGO Ninjago

Den utroligt populære LEGO Ninjago-serie er baseret på en populær TV-serie, hvor en modig gruppe ninjaer kæmper mod skurke, der vil ødelægge Ninjago City. LEGO Ninjagos team af ninjaer består af Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, og deres mentor Wu. Hver af dem indeholder egenskaber, med kræfter og skjulte våben som de bruger i kampen mod sine fjender. Ninjaerne beskytter også dragerne i kampen mod dragejægerne, og de samme drager er også gode transportmidler, hvor biler, køretøj og andre fartøjer ikke kommer frem. Kai, Lloyd, Cole, Zane, Jay og Nya kan alle håndtere drager, og flyver dem ind i kampen mod fjenden. Børn kan slå sig sammen med Wu, Zane, Nya, Jay, Lloyd, Kai og Cole i kampen og genskabe scener og historier fra filmen og serien med deres venner, hvilket gør dette til en social oplevelse.

Som med alt LEGO legetøj er konstruktion en del af det sjove med disse spændende og farverige sæt. Den perfekte inspiration til fantasifulde sind i udvikling. Dit barn vil nyde at bygge sættene og derefter udspille historierne i pakkerne. Der er endeløse eventyr at tage del i med drager, ninjatempler, minifigurer, våbenkøretøjer og bygninger. Kampen mellem godt og ondt er kommet til Ninjago City, vil de gode ninjaer være i stand til at bekæmpe de onde skurke og beskytte byens hemmeligheder og skatte?

LEGO Ninjago er optimal til børn mellem 5-10 år.

Tag turen til Ninjago by, og bevæg dig blandt palads, klostre og havneområde, og se hvad der befinder sig i de smalle gader eller om næste hjørne. Oplev en verden med ninjaer, drager og mytiske skabninger fra LEGO Ninjago. Ninjago er en spændende verden fra LEGO, hvor ninjaer kæmper mod onde kræfter, og hvor bygningerne kommer med spændende detaljer, design som er tro mod tema og mange forskellige kendetegn, som den ikoniske byggeklods er byggestenen. Byg din egen Ninjago By med bygninger og tilbehør fra LEGO Ninjago.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.