Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Hard to Find

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Alder

44 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

LEGO Exclusive - Hard to find!

Er du på jagt efter de ekstra store LEGO-sæt, byggesæt som har det lille ekstra fra LEGO, LEGO-byggeklodserne som er lidt udover det sædvanlige? De eksklusive LEGO-sæt, disse sæt fra LEGO som er lidt ekstra Hard to Find - dem finder du lige her!

LEGO Creator Expert, LEGO Ideas, store sæt med flere tusinde klodser fra LEGO Harry Potter, LEGO Ninjago, LEGO City og LEGO Friends. LEGO-byggesættene til alle LEGO-fans, små og store, som elsker at bygge noget lidt mere anderledes end det normale.

LEGO Hard to Find bygningsværker giver dig noget af verdens mest ikoniske bygninger, værker og konstruktioner, kun ved at benytte den ikoniske byggeklods. Genskab nogen af verdens arkitektoniske mesterværker, detaljerede bygninger med LEGO Modular building til din helt egen gade, eller udfordre dig selv med spændende detaljer, motoriserede og funktionelle detaljer, som giver dig den helt specielle byggeoplevelse. LEGO Exclusives bygningsværker er lige så populære blandt de lidt ældre børn som for voksne, og måske det bliver det perfekte byggeprojekt for hele familien?

LEGOs univers er blevet endnu mere fantastisk, og du kan nu leve dig ind i LEGOs fantasy verden med byggesæt som bygger på fortællinger, eventyr du kender fra TV og film eller som er plukket fra fantasien til engagerede LEGO fans. Kombiner disse elementer med den ikoniske byggeklods, og du har LEGO byggesæt som er lidt anderledes end det sædvanlige. LEGO Exclusives fantasy giver dig byggesættene som kan være lidt svære at få fat i, og som tager dig med ind i en verden som kun eksisterer i fantasien.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.