Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Technic

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Alder

44 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

LEGO Technic

De tekniske og avancerede LEGO sæt. LEGO Technic byder på udfordringer for erfarne LEGO-byggere. Med elementer som fungerende affjedring og pneumatik kan børn bygge en række køretøjer med virkelige funktioner - fra automatiske døre til kraftigt firehjulstræk. Fra kraner til den nyeste superbil, mange sæt kan konverteres til noget andet og dermed udvide legemulighederne yderligere.

LEGO Technic byggesystemet gør det muligt at bygge avancerede funktioner fra den virkelige verden, herunder gearkasser, stempelmotorer og kranarme, der kan integreres med andre LEGO klodser. CONTROL+-appen giver dig muligehed for at forbinde og interagere med en række af de motoriserede Technic-sæt, der styres med en fjernbetjening, og giver de færdige køretøjer bevægelse og lyd.

Technic-serien anbefales til børn i alderen 6-14 år. Og det er også den perfekte gave til voksne byggere.

Fra LEGO Technic kommer de mest avancerede biler og køretøjerne, med autentiske detaljer, og design inspireret af ægte biler og køretøjer og med en række funktioner som er sjove at bygge og lege med. Byggesættene fra LEGO Technic lader dig bygge avancerede og realistiske modeller som gearkasser og styresystemer. Bilerne og køretøjerne fra Technic er ligeså detaljeret på indersiden som det du ser på ydersiden. Byggesættene fra LEGO Technic er lige så populære for voksne som for børn, og giver et sjovt projekt man kan gøre sammen. LEGO Technic åbner en ny verden med detaljer og byggesæt.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.