Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Technic

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Alder

Vær med til at fejre ingeniørkunsten med disse LEGO Technic-sæt, der er designet til personer i alle aldre, som elsker præcision og autenticitet.

LEGO Technic byggesæt LEGO Technic byggesæt

40 produkter

per side

LEGO Technic byggesæt inspireret af ægte biler og samleobjekter

De tekniske og avancerede LEGO sæt. LEGO Technic byder på udfordringer for erfarne LEGO-byggere. Med elementer som fungerende affjedring og pneumatik kan børn bygge en række køretøjer med virkelige funktioner - fra automatiske døre til kraftigt firehjulstræk. Fra kraner til den nyeste superbil, mange sæt kan konverteres til noget andet og dermed udvide legemulighederne yderligere.

LEGO Technic byggesystemet gør det muligt at bygge avancerede funktioner fra den virkelige verden, herunder gearkasser, stempelmotorer og kranarme, der kan integreres med andre LEGO klodser. CONTROL+-appen giver dig muligehed for at forbinde og interagere med en række af de motoriserede Technic-sæt, der styres med en fjernbetjening, og giver de færdige køretøjer bevægelse og lyd.

Technic-serien anbefales til børn i alderen 6-14 år. Og det er også den perfekte gave til voksne byggere.

Fra LEGO Technic kommer de mest avancerede biler og køretøjerne, med autentiske detaljer, og design inspireret af ægte biler og køretøjer og med en række funktioner som er sjove at bygge og lege med. Byggesættene fra LEGO Technic lader dig bygge avancerede og realistiske modeller som gearkasser og styresystemer. Bilerne og køretøjerne fra Technic er ligeså detaljeret på indersiden som det du ser på ydersiden. Byggesættene fra LEGO Technic er lige så populære for voksne som for børn, og giver et sjovt projekt man kan gøre sammen. LEGO Technic åbner en ny verden med detaljer og byggesæt.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.