Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO 4+

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serier
Serie

Produkter 1-52 av 58

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

LEGO 4+ er skabt til yngre byggere. Med enkle instruktioner, færre klodser og en startklods, der danner et solidt fundament for byggesættet, er sættene mærket med 4+ perfekte til børn på ca. 4 år. LEGO 4+ sættene er lavet for at give børn en hurtig og givende byggeoplevelse og er specielt tilpasset yngre byggeentusiaster. Det er letbyggede sæt med billedbaserede instruktioner, og i LEGO Builder-appen finder barnet digitale byggevejledninger med intuitive værktøjer, som de kan bruge til at zoome, rotere og se modellerne fra alle vinkler, mens de bygger dem. Præsenter børnene for en verden af farverige klodser allerede i en tidlig alder, se, hvordan de løser forskellige udfordringer, mens de bygger og den glæde, de oplever, når de leger med sættene, som de selv har været med til at bygge og samle. LEGO-sættene fremmer læring og kreativitet!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.