Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Ninjago Madkasse og drikkedunk

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 103,-
Udsolgt
SKU
06192-51

Madkassen og drikkedunken fra LEGO Ninjago passer perfekt til børnene i skoletiden. Maden holdes trygt opbevaret og når børnene er tørstige, kan de benytte drikkedunken i ægte LEGO Ninjago-stil. Du behøver ikke at spørge - dine LEGO Ninjago fans kommer til at elske dette sæt. Med et låg som nemt åbnes og lukkes, er drikkedunken både funktionel og god. Låget på madkassen er let at tage af og på, og sættes fast med clips, så den ikke åbner sig i skoletasken eller på tur.

Indeholder:

  • Madkasse og drikkedunk

Detaljer:

  • Kan vaskes i opvaskemaskine
  • Materiale: Polypropylen (PP), Polyethylen (PE) BPA- og Ftalat-fri
  • Volume drikkedunk: 375 ml
  • Mål madkasse: 20 x 6,7 x 19,2 cm
  • Opfylder alle relevante krav til madtryghed og opbevaring af mad
Produktdetaljer
Model4058
EAN5711938030476
MærkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.