Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Super Mario

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder

Oplev Super Mario på en ny måde ved at bygge og genskabe spillet sammen med LEGO Super Mario. Test de interaktive klodser i samspil med LEGO Mario-figuren.

LEGO Super Mario LEGO Super Mario

31 produkter

per side

LEGO Super Mario - Genskab Marios verden med byggeklodser

Super Mario er verdens mest berømte rørlægger, elsket af børn og voksne i generationer. Nu tager LEGO dit til Marios univers, hvor du møder Bowser, Yoshi, Toad, Prinsesse Peach, Luigi, Kong Boo, Boomer Bill og mange flere. Du møder roterende platforme og skyplatforme, får mønter og superstjerner fra ?-klodsen, konkurrerer med dine venner ligesom i spillet Super Mario fra Nintendo. Start med eventyrpakken med Mario, Luigi eller Peach, og byg videre med flere baner, udfordringer, karakterer og tøjpakker. Er Mario en rørlægger, bygmester, kat, med propel eller med il? Det er op til dig. Det bedste ved LEGO Super Mario er, at du kan bygge og genopbygge historier og scener, lige som du vil.

Husk at du skal have LEGO 71360 Eventyr med Mario - startbane, LEGO 71387 Eventyr med Luigi - startbane eller LEGO 71403 Eventyr med Peach - startpakke for at kunne bruge de andre dele!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.